Voi että kun tulis takaisin ne toukokuun lopun helteet! Oli ihanaa lähteä tytön kanssa ulos mekoissa. Reiluun mekkoon saa myös kivasti mahdutettua tämän vauvamasun ilman, että mistään kiristää :) Pitäiskin lähteä taas kirppiksille mekkolöytöjä tekemään! Tälle kesälle tahtoisin löytää lisää reiluja ja löysiä "hippimekkoja", joita voi sitten vöin ja rusetein koristaa enemmän itsensä näköisiksi :) 

Tässä tyttäreni mekkoja, jotka olemme saaneet Ranskasta ystävien mukana! Eikä näitäkään olla vielä tänä kesänä päästy käyttämään! Jospa pian.. :) 

Nyt muuten on jo alkanut jännittää kovasti parin päivän päästä oleva toinen ultraäänitutkimus! Toivottavasti kaikki on pikkuisella hyvin tuolla masussa. Olis myös kiva päästä kurkkaamaan se sukupuoli :) Nimittäin jos näyttää siltä, että meille olis tulossa poika, niin pääsis tyhjentelemään kaappeja neitokaisemme vanhoista vaatteista ja sitten voisi ostaa jotain sinistä tilalle :) Mutta pianhan sen toivottavasti näemme, tarvitseeko/saako tähän projektiin lähteä!